Poul Holm Christensen

Personaleleder DSB, 52 år.

Mit navn er Poul Holm Christensen, er 52 år gammel, gift med Annette og bor i Harlev.

Jeg har en søn på 26 år og en datter på 21 år, som begge er flyttet hjemmefra.

Jeg har en 10. klasse fra Gjellerupskolen, og er opvokset i Brabrand til omkring 5 klasse, hvorefter vi flyttede til Åbyhøj. Uddannet som klejnsmed, og efterfølgende et år hos prinsens livregiment i Viborg.

Efter militæret kom jeg ind til DSB, hvor jeg kørte som lokomotivfører i 16 år, og arbejder i dag som personaleleder hos DSB i Aarhus.

Ved siden af mit arbejde. Har jeg taget adgangskurset til ingeniørskolen, og en akademiuddannelse i Innovation, Produkt og Produktion.

I min fritid, har foreningsarbejde inden for svømning fyldt rigtig meget. Startende i Nordgårdens IF på Tovshøjskolen, senere i HIK i Harlev. Har været aktiv i DGIs landsudvalg i svømning, hvor jeg bla. var med til at drive livredning og førstehjælp. Har i den forbindelse også virket som førstehjælpeinstruktør.

Hundetræning med mine to hunde, gåture og en tur i kajakken er dejlige måder at nyde naturen på.

Jeg går til valg på en hurtig og effektiv offentlig transport, som er med til at fremme den grønne omstilling. Involvering af borgerne, gode pasningsordninger, en attraktiv uddannelses by, og et sundt erhvervsliv. Et forening/kulturliv med gode eksistensmuligheder. En ordentlig ældrepleje, flere ældreboliger og en stemme for ældre der ikke føler de bliver hørt. Samtidig skal vi skal binde oplandet bedre sammen med Aarhus, så vi får en attraktiv og velfungerende kommune.