Hüseyin Arac

Aarhus Kommune – Tolk, 64 år.

Kære alle sammen.

Mit navn er Hüseyin Arac. Jeg vil starte med at takke mit parti, som har vist mig tillid og bakket mig op i løbet af de år, jeg har været politisk aktiv.

Jeg vil stadigvæk arbejde for, at Aarhus Kommune skal være økonomisk stærk, bæredygtig samt en børne-, ældre- og handicapvenlig by.

I mange år har demokrati, medborgerskab og politik været en del af mit liv – helt siden mit aktive, politiske liv startede, da Thorkild Simonsen opfordrede mig til stille op til byrådet i 1992. Siden da har jeg samarbejdet med fem forskellige borgmestre med gensidig respekt.

For mig er det er en stor ære at være med til bidrage til at gøre en forskel for vores medborgere i Aarhus og udvikle lokalsamfundet samt skabe en tryggere og grønnere hverdag.

Der er meget, vi har forbedret i de sidste mange år – men der er noget vej endnu.

Jeg vil stadig arbejde for en udvikling, hvor stærke, lokale fællesskaber udgør fundamentet for et godt og trygt velfærdssamfund.

Jeg håber, at både vores medlemmer og borgerne i Aarhus vil bakke mig op til en periode mere. Håber og glæder mig til endnu en periode i vores by.