Janus Boye

Direktør, 41 år.

Jeg har en altoverskyggende drøm for vores by.

Jeg ønsker mig et Aarhus, hvor alle børn og unge har en tryg opvækst, en god skolegang og møder et aktivt fritids- og foreningsliv. Jeg tror nemlig på, at det er, når vi møder hinanden, at vi kan skabe et liv og en fremtid i Aarhus som vi alle er sammen om.

Jeg voksede op i Beder i 80’erne og har boet i midtbyen de sidste 20 år. Jeg har derfor oplevet, hvordan Aarhus er vokset og blevet mere international – også de seneste år, har kranerne ikke har stået stille.

Den udvikling betyder rigtig meget for byen, for den puster liv i vores fælles kultur. Men den har også betydning for vores fællesskaber, som også skal følge med udviklingen.

Imens vi er blevet flere aarhusianere, er det svært for vores fællesskaber at følge med. Vi bliver flere borgere per gade, og så er der også brug for flere naturlige mødesteder, grønne områder, plads til boldspil og cykelstier.

Jeg engagerer mig i folkeskolen og al byens liv, fordi jeg oplever, at vi kan gøre mere der, hvor det betyder allermest. Det kan være på ARoS, skateboard på Institut for X, eller en af byens gode muligheder for vandsport.

Det vigtigste for mig er at kæmpe for alle hverdagens sunde fællesskaber, som i mine øjne er det stærkeste fundament, vi kan stå på. Skolen, sporten og kulturen betyder alverden for vores børn og unge, og er altafgørende for både trivsel og læring.