Kenneth Koustrup

Statskundskabsstuderende ved Aarhus Universitet, arbejder i Magasin, frivillig ved Ungdommens Røde Kors, Dansk Folkehjælp og repræsentant for Frit Forum til valget. 28 år.

Siden jeg var lille, har jeg været udfordret af kraftig ordblindhed, som har gjort min tur igennem uddannelsessystemet særligt svær og udfordrende.

Derfor stiller jeg op til byrådet for Socialdemokratiet. Jeg ønsker at være med til at skabe en by der rummer alle, da vi er stærkest når vi står sammen.

I folkeskolen blev jeg mødt af lærere, som ikke havde evnerne til at håndtere mine udfordringer. Det satte mig udenfor fællesskabet. Jeg var for dem et bump på vejen, som de valgte at hoppe over.

Jeg kunne komme med historier i uendeligheder. Historier om uretfærdig behandling grundet manglende ressourcer, viden og overskud. Historier om modgang, der hvor modgang ikke hører hjemme.

Det er muligt at hjælpe dem der er dårligere stillet i samfundet bedre end man gør i dag. Det er den kamp, som jeg er villig til at engagere mig i. Det er den kamp jeg er nødt til at engagere mig i.