Eva Borchorst Mejnertz

Gymnasielærer og lektor i samfundsfag, engelsk og innovation på Aarhus Katedralskole, 40 år.

Vi løfter i Socialdemokratiet et enormt ansvar og tør drømme stort og tænke nyt. Derfor er jeg stolt af Socialdemokratiet og vil sætte alt ind på at sikre os et fantastisk valg.

Jeg er opvokset i bofællesskabet Sol og Vind i Beder med fællesskab, lighed og solidaritet. Mine forældre er mønsterbrydere og det kan, takket være Socialdemokratiet, godt lade sig gøre at bryde sociale skel. For nogle grupper er det stadig en alt for hård kamp. Børn har ikke indflydelse på, hvor de vokser op, men det har en afgørende betydning for deres liv. Derfor vil jeg kæmpe med alt hvad jeg har for de sårbare, de socialt udsatte og de undertrykte.

Jeg brænder for Aarhus og synes det er vigtigt med politikere, der står med børn i daginstitution og folkeskole. Og som har dybt kendskab til mange sider af Aarhus.

Det er tydeligt, at folkeskolen er presset og kæmper for at være attraktiv ifht privatskolerne. Klassestørrelser, rummelighed og bevægelse er afgørende at prioritere.

Aarhus er omkranset af skov og vand og vi har en fantastisk historie. Den skal vi fortælle, værne om og udbrede. Jeg vil fortsat kæmpe for vores dna, natur, miljø og klima.

Det er naturligt for mig, der er opvokset med solceller og vindmøller. Og det er vigtigt, fordi det handler om vores børns fremtid og de muligheder de får for et godt liv.

Det er det det handler om for mig. Alt det vi gerne vil beskytte. Alt det vi ønsker os for fremtiden – for vores børn og vores ældre!