Jasmine Søgaard

Gymnasielærer, 33 år.

Kære kammerater

I min kærlighed til vores by og til Socialdemokratiet har jeg valgt at stille op som kandidat til kommunalvalget. Jeg håber på din opbakning.

Siden studietiden har jeg været politisk aktiv og har senest engageret mig som partiforeningsformand i Beder-Malling Partiforening, hvor vi var med til at afvikle et meget succesfuldt folketingsvalg for Nicolai Wammen og Europaparlamentsvalg for Niels Fuglsang. Nu glæder jeg mig til den næste fantastiske socialdemokratiske valgkamp, og det er en stor glæde for mig at stille mig til rådighed som kandidat.

Aarhus er min hjemstavn, her er jeg vokset op, her har jeg stiftet familie, og har arbejdet i byen som gymnasielærer igennem de sidste otte år. Nu er jeg et sted i mit liv, hvor jeg har energi, lyst og styrke til at følge et kald som kommunalpolitiker. Jeg håber på din støtte, så vi sammen kan skabe en endnu bedre hverdag for vores aarhusianske medborgere.

Jeg går til valg på følgende mærkesager:

  • Støtte, udvikling og trivsel for alle aarhusianere uanset social – og økonomisk baggrund.
  • Frodig og vild natur i og omkring midtbyen.
  • Et byrum der balancerer leg og kreativ udfoldelse på denne ene side, og respekt for byens unikke historie på den anden side.
  • En familie – og studievenlig by, med et mangfoldigt foreningsliv.

På snarligt gensyn, når vi maler byen rød til efteråret.

Kh. Jasmine