Anette Poulsen

Sygeplejerske. Ansat i Region Midtjylland til at vaccinere mod Covid-19. Fhv. Områdechef i Aarhus Kommune, med 24 års erfaring som leder indenfor Ældreområdet. 67 år.

Jeg er klar til at arbejde hårdt for tilliden til at få min tredje periode i byrådet i den socialdemokratiske gruppe. Da jeg stillede op til valget i 2013, var det, fordi jeg gerne ville arbejde for den nære velfærd, og som områdechef har jeg stor erfaring fra ældreområdet.

Denne opgave er ikke fuldendt. Vi skal investere mere i velfærden. Vi skal have trygheden tilbage i ældreplejen. Der har været for mange sager på området. Tilliden skal genoprettes, og vi skal lytte mere til vores dygtige medarbejdere.

Vi skal investere mere i social-og handicapområdet, vores udsatte børn og unge samt de hjemløse. De udsatte, sårbare og anbragte børn står mit hjerte nært. Der er brug for en bedre overgang fra barn til voksen.

Samtidig skal vi have et stærkt og velfungerende erhvervsliv, der skaber arbejdspladser og fremmer beskæftigelsen.

Desuden vil jeg arbejde for et mere sammenhængende Aarhus, for uanset hvor man bor, skal man være en del af Aarhus.

Et Aarhus, hvor jeg vil arbejde for vedvarende fokus på klima, miljø og rent drikkevand.

I mine godt syv år i byrådet har jeg beskæftiget mig med handicap-, social-,beskæftigelses-,oplands-, økonomi og tvangsfjernelsesarbejdet – og jeg har æren af at være gruppeformand for vores socialdemokratiske byrådsgruppe.

Jeg håber, jeg får mulighed for at arbejde videre med mine mærkesager, og får lov til at være med til at gøre en forskel for at sikre et Aarhus i sin bedste udgave.