Peter Hegner Bonfils

Cand. mag. ; pt arbejdsløs, 40 år.

Jeg er født og opvokset i Aarhus. Jeg trådte mine barnesko omkring Vesterbro Torv i midtbyen og bor nu alment på Vestre Ringgade med min kæreste og vores søn på 4 år.

Jeg er glad for at være socialdemokrat og vil gerne sige tak for den varme velkomst, som jeg har fået. Selv føler jeg, at jeg politisk er kommet hjem og er glad for at være en del af den socialdemokratiske familie.

Jeg er uddannet akademiker, som den første i min familie og er vokset op i en teaterfamilie. Som barn havde jeg lejlighed til at komme mange steder på Aarhus Teater, hvor min far var teaterinstruktør.

Teater er en temmelig praktisk sag og jeg havde derfor mulighed for at være med min far rundt og se de forskellige værksteder og fag i arbejde: smedene, snedkerne, skrædderne, lysfolkene, lydfolkene, malerne – ja faktisk temmelig mange forskellige fag.

Min far flaskede mig op med en grundlæggende respekt for faglighed og forskellige fag– og for ham var det jo et spørgsmål om at få tingene til at gå op i en højere enhed, simpelthen at lave teaterkunst.

Teater og politik er selvfølgelig forskelligt på mange måder. Men værdierne om, at vi kun i fællesskab og med respekt for hinanden og forskellige fagligheder kan få tingene til at lykkes, bærer jeg videre med mig i mit liv og politiske virke. Det er kun i fællesskab at vi kan lykkes.