Eva Borchorst Mejnertz indtræder i Socialdemokratiet

Eva Borchorst Mejnertz indtræder i Socialdemokratiet

Eva Borchorst Mejnertz indtræder i Socialdemokratiet 1772 1181 admin

Efter en kort periode som løsgænger indtræder Eva Borchorst Mejnertz pr. dags dato i den socialdemokratiske byrådsgruppe i Aarhus Kommune. På Socialdemokratiets gruppemøde i dag er Eva blevet budt varmt velkommen i byrådsgruppen, og både Eva og gruppen glæder sig til samarbejdet om medborgerskabet, velfærden og den grønne omstilling i Aarhus Kommune.

”I Socialdemokratiet glæder vi os til at få Eva med i gruppen. Eva er en god kollega i byrådet og en dygtig politiker med hjertet på det rette sted. Hun har i lang tid vist, at hendes hjerte banker for den nære velfærd og grøn omstilling – dagsordener, som er helt afgørende for os i Socialdemokratiet. Vi glæder os derfor til at få Evas kompetencer ind i byrådsgruppen,” udtaler Anette Poulsen, gruppeformand for Socialdemokratiet.

Eva Borchorst Mejnertz beholder alle sine udvalgsposter i forbindelse med sin indtræden i Socialdemokratiets byrådsgruppe og vil derfor fortsat være forkvinde for Børn og Unge-udvalget, næstformand for Bæredygtighedsudvalget samt medlem af hhv. Udvalget for mindre psykisk sårbarhed og Sundhedsfremmeudvalget samt bestyrelsen for Vilhelmsborg.

”At kunne fortsætte mit politiske arbejde hos Socialdemokratiet føles for mig som en tidlig julegave. Ved at indtræde i en stor gruppe hos Socialdemokratiet kan jeg fokusere min indsats og fordybe mig i at sikre børn og unge bedre vilkår samtidig med at arbejde dedikeret for medborgerskabet og en bæredygtig fremtid. Jeg glæder mig til at samarbejde med en passioneret byrådsgruppe om socialdemokratiske kerneområder og til at tage et endnu større ansvar for velfærden, medborgerskabet og den grønne omstilling i Aarhus,” fortæller Eva Borchorst Mejnertz.

Også borgmester Jacob Bundsgaard ser frem til samarbejdet.

”Jeg ser frem til, at Eva indtræder i vores gruppe. Eva er en dygtig og oprigtig politiker, der arbejder dedikeret og inddragende for at skabe en bedre og grønnere hverdag for aarhusianerne. Derfor passer Eva godt ind hos os i Socialdemokratiet,” udtaler Jacob Bundsgaard.